Με αιχμές απάντησε το ΠΑΣΟΚ στον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τα όσα είπε το πρωί ο υπουργός Υγείας.
«Ο γνωστός ακροδεξιός γκεμπελίσκος και επαγγελματίας ψευδολόγος του Μαξίμου, Άδωνις Γεωργιάδης, επιχειρεί και πάλι με λάσπη να χρεώσει το σκάνδαλο διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ…στην αντιπολίτευση. Βαφτίζει «χρόνια στρέβλωση» την αύξηση των βοσκοτόπων κατά 1.200.000 στρέμματα και των αιγοπροβάτων κατά 8 εκατομμύρια την εξαετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του.
«Βαφτίζει «χρόνια στρέβλωση» τη δράση του «φραπέ» και του «χασάπη» με τις πλάτες των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ.Βορίδη και Αυγενάκη.
Και επειδή ο σημερινός οχετός του δεν θα μείνει αναπάντητος: Ας λύσει τις απορίες του με τον υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Καρασμάνη, που τον Ιανουάριο του 2015 για να μην απωλέσει η χώρα δικαιώματα, υπέγραψε την απόφαση βάσει της οποίας οι ενισχύσεις δίνονταν με προϋπόθεση την πραγματική ύπαρξη ζωικού κεφαλαίου!», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
«Κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια ανέτρεψε απαλείφοντας αυτή την κρίσιμη προϋπόθεση διαφάνειας και η Νέα Δημοκρατία «απογείωσε» με τους κουμπάρους και τους κολλητούς της», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.
Τσιάρας: Ξεπεράστηκε κάθε λογική στις επιδοτήσεις στη μελισσοκομία
Παπαθανάσης: Στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης η προμήθεια τετράτροχων μικρών οχημάτων για τον Δήμο Αθηναίων
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις