Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Η Κεραμέως πάει στα δικαστήρια την «Δημοκρατία»: «Άθλια επίθεση, η οικογένεια μου έχει δικαιωθεί»

Πολιτική

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» απαντά με ανακοίνωσή της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η υπουργός χρωστά το ποσό των 3.470,86 ευρώ για κοινόχρηστα που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και χρόνια, στη Θεσσαλονίκη.

Η απάντηση της υπουργού:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.

Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας.»

Σύμφωνα με κύκλους της υπουργού, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που η εφημερίδα αναφέρεται στις αγωγές που έχουν για την υπόθεση, δεν αναφέρει ότι η υπουργός Παιδείας έχει κερδίσει αυτές τις αγωγές. Επιπλέον λένε ότι άμεσα θα ακολουθήσει εξώδικο και αν η εφημερίδα δεν επανορθώσει με νέο πρωτοσέλιδο, τότε, σύντομα, θα ακολουθήσει αγωγή κατά της «Δημοκρατίας».

dimokratia_kerameos

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης σε Κεχαγιά για Προανακριτική: Πυροτέχνημα από ανεύθυνη αντιπολίτευση

Πυροτέχνημα από μια ανεύθυνη αντιπολίτευση χαρακτήρισε την πρόταση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά να συμφωνήσει η ΝΔ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα ...

Πρόταση δυσπιστίας: Σύγκρουση κορυφής απόψε στη Βουλή - Η διαχωριστική γραμμή Μητσοτάκη

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται η αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία θα κλείσει η τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης...

Φόρτωση άρθρων...