Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Η Μέτσολα αδειάζει την Καϊλή - Η απάντηση της προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου

Δεν άφησε αναπάντητη η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, τους ισχυρισμούς της πλευράς Καϊλή ότι η ευρωβουλευτής δεν εξυπηρετούσε προσωπική ατζέντα όταν έκανε το ταξίδι στο Κατάρ και όλες οι ενέργειες γίνονταν εν γνώσει της κ. Μετσόλα.

«Η σαφής και πάγια οδηγία προς όλους τους Αντιπροέδρους είναι να εκπροσωπούν τη θέση του Κοινοβουλίου. Τίποτα άλλο» σχολίασε ο εκπρόσωπος της κ. Μετσόλα, όπως μεταδίδει η EURACTIV.

Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι οι αντιπρόεδροι έχουν ως αρμοδιότητές τους, εκτός από άλλα καθήκοντα, και γεωγραφικές περιοχές όπου εκπροσωπούν το Κοινοβούλιο.

«Η κατανομή των καθηκόντων των Αντιπροέδρων συμφωνήθηκε στην αρχή της θητείας. Στην περίπτωση της εν λόγω ευρωβουλευτού, ήταν η Μέση Ανατολή», είπε χαρακτηριστικά ο Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Ο Άρειος Πάγος ανακοινώνει τα κόμματα που θα συμμετέχουν - Τι θα γίνει με τους Σπαρτιάτες

Την τελική λίστα των κομμάτων που θα δώσουν την μάχη των ευρωεκλογών της Κυριακής 9 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου. Αίτηση συμμετοχής έχου...

Μαρινάκης για ξυλοδαρμό στη Βουλή: Είμαστε απέναντι στη βία και στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντίνου Φλώρου και Βασίλη Γραμμένου εξέδωσε ο Παύλος Μαρινάκης, στο οποίο κάνει λόγο για «φαινόμενα εκχυδαϊσμο...

Φόρτωση άρθρων...