Τετάρτη
31 Μαΐου 2023

Η Opinion Poll προσφεύγει στη Δικαιοσύνη μετά το συκοφαντικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Αυγής»

Πολιτική

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι αποφασισμένη να απαντήσει η εταιρία δημοσκοπήσεων Opinion Poll στο συκοφαντικό δημοσίευμα της «Αυγής», σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη, Μιχάλη Διαμαντή.

Ο Μιχάλης Διαμαντής, ιδιοκτήτης OPINION POLL και REPOGITION STRATEGY, δήλωσε:

«Έκπληκτος διάβασα σήμερα στην «ΑΥΓΗ» το δημοσίευμα με τον τίτλο «Το Δημόσιο πληρώνει, ο δημοσκόπος φουσκώνει τα νούμερα» στο οποίο γίνεται για άλλη μια φορά η προσπάθεια να ενοχοποιηθεί η 18χρονη επιχειρηματική μου δραστηριότητα , να σπιλωθώ προσωπικά και να φανεί ότι επειδή κάνω δουλειές και με το Δημόσιο με τις επιχειρήσεις μου, περίπου δίνω εντολή στον Διευθυντή Ερευνών της OPINION POLL Ζαχαρία Ζούπη να «τσιμπάει τα νούμερα».

Λασπολογία δίχως όρια, προσβολή ανθρώπων, σπίλωση επιστημονικού ερευνητικού έργου επειδή δεν τους βολεύει. Πρόκειται για μια επανάληψη ακριβώς των ίδιων συκοφαντικών επιθέσεων που δέχτηκα προσωπικά , της πρωτοφανούς στοχοποίησης ειδικά της OPINION POLL πριν ένα χρόνο, για τις οποίες μάλιστα συστάθηκε και  Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής η οποία έδωσε απάντηση σε όλες αυτές τις αθλιότητες. Μερικοί είναι αμετανόητοι όμως. Συνεχίζουν με τα ίδια και τα ίδια, επιστρατεύοντας νούμερα των τελευταίων έξι χρόνων από τα οποία τα τρία ήταν Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι μπορούν να επιτίθενται ασύστατα και να προσπαθούν να δημιουργήσουν ζημιά μέχρι εξόντωσης στην δραστηριότητά μου. Είμαι άνθρωπος της δουλειάς και πορεύτηκα πάντα με νομιμότητα, ακεραιότητα και μόχθο. Δεν θα μπω στο παιχνίδι τους. Από εδώ και πέρα όλοι έχουν ευθύνη όσων λένε και γράφουν. Είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μου. Αρκετά πια…»

Ο Γενικός Διευθυντής της OPINION POLL Ζαχαρίας Ζούπης ανέφερε σχετικά με το συκοφαντικό δημοσίευμα της « ΑΥΓΗΣ»:

«Τελικά τελευταίο φεύγει το χούι. Κάποιοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από την εχθροπάθειά τους για τις δημοσκοπικές εταιρείες, από την άρνηση της πραγματικότητας που αποδεικνύουν όλα τα αποτελέσματα όλων των ερευνών όλων των εταιρειών, από την τάση τους για λάσπη και ισοπέδωση ανθρώπων. Η « ΑΥΓΗ » θυμήθηκε και πάλι σήμερα την ΟPINION POLL και μένα προσωπικά.

Επιτίθεται ανήθικα, προσβλητικά και  ισοπεδωτικά επαναλαμβάνοντας όλα όσα είχαν ειπωθεί και πριν ένα περίπου χρόνια και τα οποία απαντήθηκαν σε Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και από μένα προσωπικά στην κατάθεσή μου. Δεν διστάζουν να καταφύγουν στις ίδιες ξαναζεσταμένες συνταγές, στα ίδια έωλα επιχειρήματα προσπαθώντας δια της επίθεσης σε εμάς να στείλουν μήνυμα προληπτικής αυτοσυγκράτησης των αποτελεσμάτων των ερευνών που θα δημοσιεύονται στην πορεία για τις εκλογές.

Είναι γνωστοί και αμετανόητοι, θεωρώντας ότι « πες πες , κάτι θα μείνει». Δεν είμαι διατεθειμένος όμως να παρακολουθώ δημοσιεύματα που με εμφανίζουν επιστήμονα με ελαστική συνείδηση και ως ανήθικη προσωπικότητα, ο οποίος επειδή δήθεν κάποια άλλη εταιρεία του ιδιοκτήτη έχει αναλάβει κάποιες δουλειές του Δημοσίου εγώ δήθεν « πειράζω τα νούμερα». Ντροπή τους! Δεν ξέρω τι προσωπικά υποδείγματα έχουν για να σκέφτονται μ΄αυτό τον τρόπο, εγώ όμως άλλο λάσπη, σπίλωση δεν θα ανεχτώ. Τον λόγο δεν μπορεί παρά να τον έχει η Δικαιοσύνη. Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα…

Δυστυχώς εσείς επιλέξατε αυτό τον δρόμο. Σαν ανήμποροι να εξάγετε συμπεράσματα των αποτελεσμάτων όλων των εταιρειών, καταφεύγετε στους γνώριμους δρόμους της κατασυκοφάντησης. Πάμε λοιπόν… Δεν θα σας παρακολουθούμε. Δεν θα δεχτούμε εκβιασμό για το ερευνητικό έργο, λογοκρισία, «αυτοσυγκράτηση» μη τυχόν και δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα. The GAME IS OVER».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίκος Χριστοδουλάκης: «Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την φορολόγηση αφορά τα πολύ πλούσια στρώματα»

Για την φορολογία και το φορολογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μίλησε ο επικεφαλής του Ινστιτούτου «In Social» και υπεύθυνος για τη σύνταξη του οικονομικού προγράμματος ...

Φόρτωση άρθρων...