Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Η πολιτική καραντίνα Παπαδημούλη και ο Τσίπρας

Πολιτική
Η στήλη έχει πολλάκις ενημερώσει τους αναγνώστες της για το πώς «θάμπωσε» το άστρο του Δημήτρη Παπαδημούλη στην Κουμουνδούρου, αλλά και γιατί μετά την ιστορία με την «Παπαδημούπολη» ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να θέσει εκτός πλάνων και σχεδιασμού τον αντιπρόεδρο της Ευρωβουλής.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο ίδιος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να στέλνει τα δικά του μηνύματα στην ηγεσία, ακόμη και παραδεχόμενος δημοσίως ότι, όντως, οι σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι και οι καλύτερες.

Αυτή η παραδοχή προέκυψε από την αναπαραγωγή ενός σχολίου σε ενημερωτική ιστοσελίδα, που έγραφε αυτό ακριβώς: πως παρότι υπάρχουν «σύννεφα» στις σχέσεις τού ευρωβουλευτή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παπαδημούλης ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε να «ανεβάσει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο από την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε μιλήσει με σκληρή γλώσσα ενώπιον του τούρκου προέδρου.

Αυτό το σχόλιο, λοιπόν, το αναπαρήγαγε στη σελίδα του στο facebook ο Παπαδημούλης, θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα στην ηγεσία του κόμματος: ότι παραμένει «large», παρότι τον έχουν θέσει σε πολιτική... καραντίνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Θα ανοίξουμε τις πόρτες μας, με αξιοκρατία θα αγκαλιάσουμε νέα μέλη ισότιμα

«Εάν στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να πάρει ένα πολύ καλό ποσοστό, να είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε κοντύνει επιτέλους την αλαζονεία του 41%, εμείς δεν θα είμαστε αλαζόνες στην άλλη μεριά τ...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για Ερντογάν : Νέα σοβαρή πρόκληση εκ μέρους της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε ότι «οι δηλώσεις του ανήμερα της 105ης επετείου της Γε...

Φόρτωση άρθρων...