Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Η Ζέφη Δημαδάμα διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ μετά την αποδοχή του διορισμού ως ΓΓ Ισότητας

Η Ζέφη Δημαδάμα διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Η ανακοίνωση για τη διαγραφή της Ζέφης Δημαδάμα από το ΠΑΣΟΚ έγινε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των γενικών και ειδικών γραμματέων της κυβέρνησης.

Η Ζέφη Δημαδάμα, στενή συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, τοποθετήθηκε γενική γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Κανείς από τους νέους γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης δεν ήταν υποψήφιος βουλευτής.

Με ανακοίνωσή του ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος την έθεσε εκτός κόμματος, ενώ δρομολογεί ήδη την αντικατάστασή της στο PES WOMEN.

Η ανακοίνωση:

Η Ζέφη Δημαδάμα με την αποδοχή του διορισμού της στη θέση της Γ. Γ. Ισότητας στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πολιτικά έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Με απόφαση μου διαγράφεται από  μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του κόμματος.

Επίσης δρομολογήθηκε ήδη η αντικατάσταση της στο PES WOMΕN.

Επίσης, μεταγραφή από το «Ποτάμι» παίρνει και ο Νίκος Μηλαπίδης, πρώην διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας στο «Ποτάμι», ο οποίος ορίστηκε γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Κοντονής για Μάτι: Το δικαστήριο δίκασε με βάση τον Ποινικό Κώδικα που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κλήθηκε να σχολιάσει προ ημερών στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 ο πρώην υπουργός Δικα...

Φόρτωση άρθρων...