Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Ιερώνυμος σε Πιερρακάκη: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα

Συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας είχαν το πρωί της Τρίτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα», είπε Αρχιεπίσκοπος στον υπουργό Παιδείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο υπουργείο Παιδείας μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κυριάκο Πιερρακάκη.

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Πιερρακάκης αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς των σχέσεων Πολιτείας-Εκκλησίας και μίλησε για τη συνεργασία στο πλαίσιο της συναλληλίας και των διακριτών ρόλων μεταξύ των δύο πλευρών.

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος, αναφέρθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει για το κοινό καλό, καθώς αυτή αποτελεί, όπως επισήμανε, το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, χαρακτηρίζοντας την επίσκεψη ως μία αφορμή για την ανταλλαγή απόψεων για κοινά θέματα που απασχολούν Εκκλησία και Πολιτεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πιερρακάκης: Θα επιμείνουμε στην εφαρμογή των μέτρων για τα κινητά στα σχολεία

Την πρόθεση του υπουργείου Παιδείας να επιμείνει στην εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της χρήσης κινητών τηλεφώνων στα σχολεία διεμήνυσε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Πιερρακάκ...

Ακρίτα: Επιστολή παραίτησης από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τον «γιο της πλύστρας» - Δεν έγινε αποδεκτή

Επιστολή παραίτησής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε η Έλενα Ακρίτα. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, δεν έγινε αποδεκτή από...

Σπίρτζης: Όταν έχει μείνει 7% στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό να προηγείται ο Κασσελάκης - Θα φύγω αν εκλεγεί ξανά

Ως «τα αποτελέσματα μιας τραγικής καταστροφικής πρακτικής του Κασσελάκη που οδήγησε και στην έκπτωσή του» χαρακτήρισε ο Χρήστος Σπίρτζης τα αποτελέσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευτα...

Φόρτωση άρθρων...