Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Κανελλόπουλος: Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θέλει να είναι υποψήφιος

Διέψευσε τις φερόμενες συζητήσεις για εκλογική συνεργασία με το κόμμα Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Ο Αν. Κανελλόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει συζητηθεί καμία συνεργασία με το κόμμα Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου στις εκλογές τις 21ης Μαΐου, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι το κόμμα του Κασιδιάρη δεν μπορεί να συγχέεται με την Χρυσή Αυγή γιατί πρόκειται για κόμμα που ιδρύθηκε το 2020 και πρέπει να κρίνεται για τα χρόνια που υφίσταται. Μάλιστα... αντέτεινε ότι «σήμερα σημαίνοντα κυβερνητικά στελέχη υπήρξαν κομμουνιστές».
Δεν θα κατέβει στις εκλογές ο Ηλίας Κασιδιάρης, ούτε το κόμμα του

Μάλιστα, σχολίασε ότι υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για τον Ηλία Κασιαδιάρη, καθώς δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος πρέπει να θεωρείται αθώος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, ούτε το κόμμα «Έλληνες» θα συμμετέχει σε αυτές, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία «φάρσα».

Δήλωσε επίσης ότι αποκλείεται να συμμετέχουν υποψήφιοι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο «ΕΑΝ».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους

«Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους» ευχήθηκε σε δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, στο μήνυμα τη...

Φόρτωση άρθρων...