Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Καραμανλής για Παππά: «Όπως πάει θα περάσει πιο πολλές ώρες στα δικαστήρια παρά στη Βουλή»

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Παππά εξαπέλυσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής. Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό για πολιτικό θράσος.

«Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για την 'υπόθεση Καλογρίτσα' κουνάει το δάκτυλο στη Κυβέρνηση της ΝΔ», τονίζει ο Κώστας Καραμανλής σε ανάρτησή του στο Facebook. Ακόμα, ο υπουργός επεσήμανε πως ο «κ. Παππάς είναι αυτός που ηχογράφησαν να λέει 'είναι πολλά τα λεφτά' για συνάδελφό του υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ας προσέξει ο κ. Παππάς. Όπως πάει θα περάσει πιο πολλές ώρες στα έδρανα των Δικαστηρίων παρά σ’ αυτά της Βουλής», αναφέρει ακόμα ο Κώστας Καραμανλής. «Η αλήθεια και τα έργα μιλάνε όμως από μόνα τους. Ένα έργο – εκκρεμότητα του παρελθόντος βρήκε λύση και δρομολογήθηκε. Αυτό είναι το ζητούμενο. ΟΧΙ τα υπαρξιακά του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Η ανάρτηση του Κώστα Καραμανλή:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στις 11 το πρωί της Παρασκευής το υπουργικό συμβούλιο - Ανακοινώνεται ο κατώτατος μισθός

Την Παρασκευή στις 11:00 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη συνεδρίαση θα ανακοινωθεί η αύξηση του κατώτατου μισθού, και θα παρου...

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές (ονόματα)

«Κλείδωσαν» οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 14 Απριλίου. ...

Φόρτωση άρθρων...