Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Καραμανλής: «Γίνεται προσπάθεια να ανοίξει μέσα στις επόμενες δύο ώρες η Αττική Οδός»

Για χαοτική κατάσταση που επικράτησε στην Αττική Οδό και τον αποκλεισμό εκατοντάδων οδηγών και επιβατών από τη σφοδρή χιονόπτωση, μίλησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.

«Η κεντρική διοίκηση αποδέχεται πως υπήρχαν αστοχίες και ανεπάρκειες», είπε ο υπουργός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3 FM», και τόνισε πως «τα λάθη θα διορθωθούν». 

Σχετικά με την Αττική Οδό, ο Κώστας Καραμανλής ανέφερε πως είναι ακόμα κλειστή και πρόσθεσε: «μεταφέρονται οχήματα τα οποία έχουν αφεθεί λόγω του χιονιά. Η Τροχαία ειδοποιεί όλους τους αρμόδιους φορείς πως γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε στην επόμενη 1,5 με δύο ώρες να ανοίξει η Αττική Οδός».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης σε Βελόπουλο: Καλό το σόου περί χριστιανικής πίστης, αλλά τη μάνα δεν τη βρίζουμε ποτέ

Επανήλθε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο θέμα που σόκαρε το κοινοβούλιο με το επεισόδιο μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή των Σπαρτιατών Κων. Φλώρου και του βουλευτή τ...

Σε Ικαρία και Φούρνους ο Κασσελάκης (Photos)

Την Ικαρία και τους Φούρνους επισκέφτηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς και κατοίκους των νησιών. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο...

Φόρτωση άρθρων...