Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Καραμανλής: «O Τσίπρας σύρθηκε στην απόφαση για διαγραφή Κουρουμπλή - Tον έχουν ζαλίσει oι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ»

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα άφησε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έκανε λόγο για αμετροέπεια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που έχει επενδύσει στην τοξική αντιπολίτευση

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο υπουργός τόνισε πως συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με την κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα εκμεταλλεύονται με την μελέτη Τσιόδρα, την αγωνία και τον φόβο για την πανδημία του κορωνοϊού, αναφέροντας συγκεκριμένα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «με το να ζητεί την παραίτηση του πρωθυπουργού δείχνει πόσο ανεύθυνη είναι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Συνεχίζοντας την αναφορά του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε, ότι έχει επιλέξει τον δρόμο της όξυνσης ενώ είπε πως η ιστορία με την μελέτη Τσιόδρα θα γυρίσει μπούμερανγκ. Ακόμη, προέβη σε ένα «καυστικό» σχόλιο, επισημαίνοντας πως «οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ τον έχουν ζαλίσει».

Σχολιάζοντας την διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας σύρθηκε στην απόφαση αυτή ενώ είπε πως υπάρχουν και άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Παύλος Πολάκης που έχει κάνει λόγο για δολοφόνους.

Αναφερόμενος στον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργου, είπε πως το έργο θα είναι έτοιμο στο τέλος 2023 με αρχές 2024. Ο υπουργός ξεκαθάρισε πως θα ήταν έτοιμο του 2019 αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ακύρωσε το διαγωνισμό, έσπασε το έργο σε οκτώ κομμάτια για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα όπως τον Χρήστο Καλογρίτσα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Φόρτωση άρθρων...