Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: Με υψωμένο το δάχτυλο παραδίδει μαθήματα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ (Video&Photo)

Η πρώτη ομιλία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Έχουμε την πιο νωπή δημοκρατική εντολή των ψηφοφόρων μας. Αναλαμβάνουμε την τεράστια ευθύνη να τους τιμήσουμε. Να σταθούμε δίπλα τους και να τους υπηρετήσουμε. Εμείς εκπροσωπούμε την εθνική εξαίρεση του πρωθυπουργού της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών».

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στην πρώτη του ομιλία μπροστά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη που παίρνω το λόγο για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποχρέωση απέναντι στους πολίτες και στην πατρίδα μας να υπηρετήσω μαζί με εσάς τις ιδέες τις αξίες του αριστερού και προοδευτικού κόσμου», ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κοινοβουλευτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ

«Η διαδρομή του καθενός από εσάς αποτελεί ξεχωριστό οδικό χάρτη για ένα συμπαγές μέτωπο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», είπε ακόμη ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Έχουμε 47 βουλευτές ως αντιπολίτευση, θα έπρεπε να είναι παραπάνω. Εμείς οι 48 απέναντι στους “άριστους” 158. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και έντιμοι και σοβαροί βουλευτές στη Νέα Δημοκρατία. Αλλά στο τέλος της ημέρας είναι αντιμέτωποι με τη συνείδησή τους όταν χειροκροτούν μια εθνικά και κοινωνικά επιζήμια πολιτική. Μακάρι κάποιοι να ψηφίζουν κατά συνείδηση, αλλά η βαρωνία Μητσοτάκη θα τους τιμωρήσει», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Η γλώσσα του σώματος των βουλευτών της Κυβέρνησης φανέρωνε πλήρη αλαζονεία για τους συνανθρώπους που έχασαν το βιός τους. Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τον λαό για την διαχειριστική τους ανικανότητα, το μόνο που έκαναν ήταν να ειρωνευτούν τον Γιώργο Ιωακειμίδη και εμένα προσωπικά, χρησιμοποιώντας λογοπαίγνια παιδιών του Δημοτικού. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι τοξικοί και όχι αυτοί, οι τζάμπα μάγκες».

«Αντί για την ανακούφιση που υποσχέθηκε μετά τον Ιανό ο κ. Μητσοτάκης, προσφέρει μόνο ειρωνεία, πόνο και χαστούκια στους συμπολίτες μας. Έπρεπε να ντρέπονται», υποστήριξε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: 

Το νέο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση αναδείχθηκε το νέο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

Νέα Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας:

Θεοδώρα Τζάκρη

Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι:

Νίκος Παππάς

Θεόφιλος Ξανθόπουλος

Διονύσης Καλαματιανός

Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας: 

Γιώργος Τσίπρας

Συντονιστής ΕΠΕΚΕ

Παύλος Πολάκης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Βήμα τολμηρού εκσυγχρονισμού ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών

Σε εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) μίλησε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε για τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών....

Επιστολική ψήφος: Πώς ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου - Αναλυτικός οδηγός με 15 ερωταπαντήσεις και οδηγίες

Αναλυτικό οδηγό με τη μορφή 14 + 1 σύντομων ερωτήσεων – απαντήσεων εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, ο οποίος θα αποτελέσει τον «οδικό χάρτη» των Ελλήνων που θα ασκήσουν το εκλογικό...

Κύκλοι ΥΠΕΞ: Ψεύδη ασύστολης χυδαιότητας τα δημοσιεύματα για τον Γ. Γεραπετρίτη

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος που επικαλείται δήθεν «μαρτυρία» δημοσιογράφου ότι το νομικό του γραφείο είχε συμμετάσχει στη διαμόρφωση του κειμένου της Συμφωνίας των Πρε...

Φόρτωση άρθρων...