Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Κασσελάκης για «6+6»: Δεν έχω δει καμία ανακοίνωση από μεριάς τους οπότε θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην ομάδα «6+6» αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο της 7ης Συνόδου της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2023).

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για το «Thessaloniki Summit 2023», όπου συζήτησε με την δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου για την επικαιρότητα και φυσικά για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσον αφορά την κυρία Αχτσιόγλου. Χθες είπα στο ραδιόφωνο ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω δει καμία ανακοίνωση ή απόφαση από μεριάς τους οπότε θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό για εμένα είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην ομάδα των «6+6».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε: «Ο λαός επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση. Όσον αφορά τη γενιά των 40άρηδων, εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να έχουν φρέσκες ιδέες και να έχει νέες ιδέες, όχι το ηλικιακό. Έχουμε εκατοντάδες βιογραφικά για να δουλέψουν μαζί μας. Υποχρέωσή μου είναι να τους εμπνεύσω».

Για τη Σία Αναγνωστοπούλου ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει παραπάνω όσα έγιναν με τον Παύλο Πολάκη. «Μίλησα και με τους δύο, μετά μίλησαν μεταξύ τους σε πολύ καλό κλίμα. Όπως είπα στην Κεντρική Επιτροπή όλοι θα κριθούν από το έργο που θα παράγουν», είπε.

Για την επιχειρηματικότητα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «παραδοσιακά ότι η επιχειρηματικότητα και η προκοπή ανήκε στην Αριστερά. Είναι πολύ σημαντική η μικρή και η υγιής επιχειρηματικότητα. Εμείς έχουμε πει ότι οι Συλλογικές Συμβάσεις είναι πολύ σημαντικές, ειδικά σε μια χώρα με χαμηλές απολαβές, ώστε να έρθουν αλλαγές στα εργασιακά».

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, όπου συζήτησε με μέλη και στελέχη του κόμματος.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: «Η κοροϊδία και η αλαζονεία θα αποδοκιμαστούν από τον λαό στις Ευρωεκλογές»

Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που θέτει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ α...

Μαρινάκης: Από τις πιο ακατανόητες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ η κατάθεση προς ψήφιση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

Από τις πιο ακατανόητες και ανεξήγητες κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ο Παύλος Μαρινάκης πως είναι τα μνημόνια της συμφωνίας των Πρεσπών που κατέθεσε προς ψήφιση ο ΣΥ...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Φόρτωση άρθρων...