Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Καταστράφηκε το αρχείο παρακολούθησης Ανδρουλάκη

Νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης αναμένεται να πυροδοτήσει η αποκάλυψη (εφόσον επιβεβαιωθεί) πως τα δυο ηλεκτρονικά αρχεία παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και του δημοσιογράφου Κουκάκη, έχουν καταστραφεί από αξιωματούχους της ΕΥΠ.

Αυτή φαίνεται να υπήρξε η επίσημη ενημέρωση του κλιμακίου της ΑΔΑΕ που επισκέφτηκε το τελευταίο 48ωρο τις εγκαταστάσεις των Μυστικών Υπηρεσιών στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Σύμφωνα με τα «Νέα», η καταστροφή των δεδομένων της παρακολούθησης, υπήρξε με επίκληση της αλλαγής του συστήματος υποκλοπών της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση τα δεδομένα που υπήρχαν στο παλιό σύστημα της ΕΥΠ, δεν αποθηκεύτηκαν για τεχνικούς λόγους, παρότι υπάρχει πρόβλεψη για διατήρησή τους για δυο χρόνια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές – Ποιες είναι οι στρατηγικές των κομμάτων

Από τα μέσα της εβδομάδας ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση μέχρι τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν τριάντα ημέρες στη διάθεσή τους για να πετύχουν τη μέγιστ...

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...