Πέμπτη
21 Οκτωβρίου 2021

Καθαρό προβάδισμα 12 μονάδων για ΝΔ – Δεν «ξεκολλάνε» με τίποτα Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πρωθυπουργός διατηρεί αδιαφιλονίκητη πρωτιά έχοντας ως βασικό του αντίπαλο μόνο τον «κανένα».

Πολιτική

Ισχυρό προβάδισμα 12 ποσοσταίων μονάδων συνεχίζει να διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Marc που παρουσιάζει σήμερα το «Πρώτο Θέμα».

Η μείωση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ μικρή σε σχέση με τα προβλήματα που δημιούργησαν στην εικόνα της Κυβέρνησης οι καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου και κάποιες λανθασμένες επιλογές που έχουν να κάνουν με τον Ανασχηματισμό.

Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγράφει κανένα δημοσκοπικό όφελος, ενώ ο επικεφαλής του Τσίπρας παραμένει σταθερά πολύ χαμηλά σε δημοφιλία.

Σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό που διατηρεί αδιαφιλονίκητη πρωτιά έχοντας ως βασικό του αντίπαλο μόνο τον «κανένα».

Και αυτή η δημοσκόπηση αποδεικνύει πως παρά τις εμετικές αθλιότητες των Ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα καθώς και των πληρωμένων δημοσιογραφικών του «πιστολιών», η κοινή γνώμη – με τις όποιες δικαιολογημένες ενστάσεις της – συνεχίζει να στηρίζει την Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον πρωθυπουργό.  

Η μάχη για την Κυβέρνηση και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα κριθεί στο μέτωπο της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, εκεί όπου την ίδια στιγμή η Κουμουνδούρου μηρυκάζει ανέξοδα συνθήματα της δεκαετίας του 80, το επιτελείο του Μαξίμου δείχνει εξαιρετικές προσαρμογές στην νέα μετά-covid εποχή.

Αναλυτικά στην δημοσκόπηση του «Πρώτου Θέματος» και πιο συγεκριμένα στην Πρόθεση Ψήφου έχουμε:

news

Ποσοστό 34.4% συγκεντρώνει η ΝΔ, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23%, το ΚΙΝΑΛ με 6%, το ΚΚΕ με 5.4%, η Ελληνική Λύση με 4.5% και το Μέρα25 με 2.9%

Ενώ με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά  διαμορφώνονται ως εξής:

news

 

news

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης σε ΕΒΕΑ: Στόχος μας οι καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας στην επόμενη φάση της ανάκαμψης

Συνάντηση με τη Διοικητική Επιτροπή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών είχε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το κράτος στάθηκε κοντ...

Οικονόμου: «Όχι» σε διόδια στο κέντρο της Αθήνας

Στην Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου, στον Δακτύλιο και στο ενδεχόμενο δημιουργία διοδίων στο κέντρο της Αθήνας, στον Αλέξη Τσίπρα, στην Εξεταστική Επιτροπή και στα μέτρα...