Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κατρίνης: «Ο Τσίπρας επιχειρεί να μιμηθεί τον Παπανδρέου»

«Παρά τις επιμέρους διαφοροποιήσεις στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή υπήρξε μια ταύτιση απόψεων για την ξεκάθαρη καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία», τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Θα περιμέναμε να υπάρχει μια συνεννόηση από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη», επεσήμανε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Σχετικά με το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας, είπε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρέσκεται να χρησιμοποιεί φράσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και επιχειρεί να τον μιμηθεί.

Ακόμα, ο Μιχάλης Κατρίνης σημείωσε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας επιμένει στην εσφαλμένη απόφαση του να μην υπερψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες.

Επίσης, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως η κυβέρνηση πρέπει να συνομιλήσει με την Τουρκία μόνο για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ.

Έπειτα, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει καταλάβει τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ είπε πως το ΚΙΝΑΛ δεν ταυτίζεται με τη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στον Νίκο Δένδια, σημείωσε πως «στην εξωτερική πολιτική έχει σημασία η διορατικότητα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...