Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κατρίνης: «Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθώ στην μεγάλη ευθύνη που μου ανατέθηκε»

«Το ΚΙΝΑΛ θα αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη στην πολιτική», εκτίμησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

«Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθώ στην μεγάλη ευθύνη που μου ανατέθηκε», τόνισε στα «Παραπολιτικά 90,1» ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Ο Μιχάλης Κατρίνης επανέλαβε πως το Κίνημα Αλλαγής Θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό. Ωστόσο, είπε πως το ΚΙΝΑΛ θα ψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες που προβλέπονται στον προϋπολογισμό.

Κληθείς να σχολιάσει την δημοσκόπηση της Κάπα Research για το in.gr, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ είπε πως είναι ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα ενώ εκτίμησε πως αυτό που καταγράφεται δεν είναι πρόσκαιρο.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τάχθηκε υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού μέσα από συλλογικές διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...