Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

ΚΙΝΑΛ: Στις 29 Νοεμβρίου το πρώτο debate των υποψηφίων για την προεδρία

Ορίστηκε το πρωτο debate μεταξύ των πέντε υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ενόψει του πρώτου γύρου των Εκλογών, που θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου.

Στη σημερινή δεύτερη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των πέντε εκ των έξι υποψηφίων αλλά και της διοίκησης της ΕΡΤ αποφασίστηκε ότι η τηλεμαχία θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ1 στις 22:00 και θα έχει διάρκεια περίπου δυο ώρες.

Θα συμμετάσχουν δια ζώσης και οι πέντε υποψήφιοι, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλακης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Χρηστίδης.

Οι δημοσιογράφοι που προτείνει το ραδιομέγαρο είναι οι Παύλος Τσίμας, Γιώργος Κουβαράς και Τάσος Παππάς.

Οι υποψήφιοι θα είναι όρθιοι, ενώ θα μπορούν ο ένας να απευθύνει ερώτηση στον άλλον, ενώ στο τέλος κάθε θεματικής θα μπορεί να τοποθετείται.

Σχετικά με τις θεματικές, οι εκπρόσωποι θα τις συμφωνήσουν μεταξύ τους. Πάντως, μέχρι τώρα, υπάρχει κοινός τόπος όσον αφορά αυτό το ζήτημα.

Νωρίτερα σήμερα επικοινώνησε ο εκπρόσωπος του Παύλου Χρηστίδη, Νίκος Μπήλιος, με την εκπρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, Έφη Χαλάτση.

Ωστόσο, η πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού διαφωνεί μεταξύ άλλων,  σε ζητήματα όπως τον χρόνο που θα έχει ο κάθε υποψήφιος διότι όπως λένε δεν αρκεί προκειμένου να αναπτυχθούν  οι θέσεις των υποψηφίων. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα συμμετάσχει στο debate.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Φόρτωση άρθρων...