Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε «έκτρωμα» τον νόμο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς.
Σε ερώτηση για το αν έγιναν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας επί ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε θετικά, λέγοντας μάλιστα ότι έγιναν πάρα πολλοί πλειστηριασμοί.
Ακόμα, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε «ότι με έναν από τους ανθρώπους που εκπλειστηριάστηκε η πρώτη του κατοικία συνυπογράφει την αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ)».
Στην ένσταση που διατυπώνεται από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ότι και αν έγινε κάποιος πλειστηριασμός ήταν κάποια βίλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε πως είναι ψέμα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ούτε ο Αλέξης Τσίπρας ούτε οι συνεργοί του, όπως τους χαρακτήρισε, διεκδικούν βραβείο αλήθειας».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέλαβε ότι «οι πλειστηριασμοί που έγιναν ήταν πολλοί», τονίζοντας ότι «πάρα πολλές κατοικίες χάθηκαν με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, στους οποίους δεν παρίσταντο ούτε συμβολαιογράφοι».
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις