Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κόντρα Γεωργιάδη-Πολάκη για τις δηλώσεις Σπίρτζη: «Μετά αναρωτιέστε πώς έστησαν την σκευωρία Novartis»

Πολιτική

Νέα κόντρα είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδη και ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τις Χρήστου Σπίρτζη ότι «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο», που επικρίνονται δριμύτατα από την κυβέρνηση. 

«Με το “καλό” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα επιστρέψουν οικειοθελώς στο Δημόσιο τα κλεμμένα, θα πάνε φυλακή με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου. Με το “άγριο” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα παρεμποδίσουν την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης και την κάθαρση, θα μπουν (και θα μείνουν στη) φυλακή μέχρι να… σβήσει ο ήλιος!», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχολίασε με το δικό του τρόπο την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό.

«Εδώ μία «ψύχραιμη» φωνή από την αντιπολίτευση εξηγεί πώς αν κερδίσουν τις εκλογές, θα χρησιμοποιήσουν την Δικαιοσύνη για να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους… και μετά αναρωτιέστε πώς έστησαν την σκευωρία Novartis», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε Ικαρία και Φούρνους ο Κασσελάκης (Photos)

Την Ικαρία και τους Φούρνους επισκέφτηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς και κατοίκους των νησιών. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο...

Φόρτωση άρθρων...