Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μαίνεται η κόντρα Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη Ροδόπη

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για τη Ροδόπη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, σχολίασε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, τονίζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμπλέξει τους θεσμούς σε αυτή την υπόθεση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η τακτική και η πολιτική που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας για το ζήτημα της Ροδόπης αποτελεί εθνική εξαίρεση, τονίζοντας πως την ίδια πολιτική είχε ακολουθήσει στο θέμα των εξοπλιστικών, το μεταναστευτικό και τον φράχτη του Έβρου.

Ο Άκης Σκέρτσος έθεσε τρία ερωτήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ: Εάν γνώριζε την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου, εάν γνώριζε ότι υπήρχε ωμή παρέμβαση και γιατί οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Οζγκιούρ Φερχάτ, δεν τοποθετούνται δημόσια για το εάν ανήκουν σε εθνική ή θρησκευτική μειονότητα.

Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης εργαλειοποιεί την ΕΥΠ»

Για εργαλειοποίηση της ΕΥΠ στην προεκλογική περίοδο κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά την συνάντηση που είχε με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό όπου και το έθεσε το θέμα της Ροδόπης.

Ο Αλέξης Τσίπρας όπως είπε εξέφρασε στον κ. Σαρμά την ανησυχία του «για τον τρόπο της εργαλειοποίησης της ΕΥΠ, από την οποία διαρρέονται συγκεκριμένες πληροφορίες σε φιλικά προς τη Ν.Δ. ΜΜΕ, ώστε να δημιουργηθούν εντυπώσεις».

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθλιο και επιζήμιο να εργαλοιοποιείται η μουσουλμανική μειονότητα, κάνοντας ειδική αναφορά στις πρόσφατες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, τις οποίες και χαρακτήρισε ως ωμό εκβιασμό που δεν αφορά μόνο τη μουσουλμανική μειονότητα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Ν. Ανδρουλάκης: Αδιανόητο να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους – Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(28/4) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου ...

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Φόρτωση άρθρων...