Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Κυβέρνηση: Μάταια προσπαθεί ο Τσίπρας να υποδαυλίσει ένταση - Οι θεσμοί της Πολιτείας είναι ισχυροί και ανθεκτικοί

Πολιτική

Στον Αλέξη Τσίπρα απαντά η Κυβέρνηση για το άρθρο και την ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή», τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στα κοινωνικά δίκτυα, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «όσο δεν απαντάει ο κ. Μητσοτάκης, οι υποψίες μεγεθύνονται».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να «υποδαυλίσει την ένταση χρησιμοποιώντας ύβρεις και ατυχείς λέξεις συνδεδεμένες με αλλά εποχές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου: «Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές».

Η ανάρτηση Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανέφερε πως «όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντά, τόσο μεγεθύνονται οι υποψίες ότι όσα γνωρίζουμε αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...