Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Κυβέρνηση σε Αντιπολίτευση: Σταματήστε να κάνετε πολιτική στο όνομα της Δικαιοσύνης

«Κάθε ανακριτική πράξη βοηθά στη διαλεύκανση της υπόθεσης και καλούμε την αντιπολίτευση να σταματήσει να κάνει πολιτική στο όνομα της Δικαιοσύνης», τονίζει η Κυβέρνηση, απαντώντας στην Αντιπολίτευση σχετικά με τις εξελίξεις στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προσπάθησε εκ νέου να εργαλειοποίησει το πολύνεκρο δυστύχημα.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: 

«Έφοδος» στα γραφεία του ΟΣΕ

«Έφοδο» στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ και στο Συγκοινωνιακό Κέντρο Αχαρνών πραγματοποίησαν την Τρίτη οι αρχές, παρουσία εισαγγελέα, όπου, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, κατάσχεσαν σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά ντοκουμέντα της νύχτας του μοιραίου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Η επιχείρηση έγινε έπειτα από παραγγελία του Εφέτη Ανακριτή, Σωτήρη Μπακαΐμη, ο οποίος διενεργεί τη δικαστική έρευνα για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με εισαγγελικό λειτουργό, έπειτα από έρευνα στα  γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα, προχώρησαν την Τρίτη (02/04) στην κατάσχεση των σκληρών δίσκων με τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών του προφυλακισμένου Σταθμάρχη και των μηχανοδηγών το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, αναφέρει η εφημερίδα.

Πληροφορίες, θα γίνει αντιπαραβολή με τις συνομιλίες που παραδόθηκαν στους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι πραγματοποιούν την έρευνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» και στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης ο Ν. Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνέχισε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, την επίσκεψή του στο Καστελλόριζο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη,...

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...