Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κυβερνητικές πηγές σε ΣΥΡΙΖΑ για Σπίρτζη: Να διαβάζετε καλύτερα τις απαντήσεις του κ. Μαρινάκη στις ενημερώσεις

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Kυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επιστολή του Χρήστου Σπίρτζη στον Πρόεδρο της Βουλής, με σκοπό να ζητήσει τη σύσταση ειδικής επιτροπής για το πρόσωπό του, αναφορικά με την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών και την σύμβαση 717.

Απαντώντας στις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικές πηγές συνιστούν στην αξιωματική αντιπολίτευση «να διαβάζει καλύτερα τις απαντήσεις του κ. Μαρινάκη».

«Συνιστούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθει να διαβάζει καλύτερα τις απαντήσεις στις ενημερώσεις πολιτικών συντακτών. Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο κ. Σπίρτζης κάνει μια κίνηση εκ του ασφαλούς, αφού γνωρίζει ότι δεν θα έχει ποινικές συνέπειες. Και αυτό λόγω του ότι η αλλαγή της επίμαχης διάταξης έγινε μετά το 2019 επί των ημερών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας» επισημαίνουν οι κυβερνητικές πηγές.

«Εξάλλου και οι “άτυπες πηγές” του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται ότι το Σύνταγμα προβλέπει και “την συγκρότηση επιτροπής παρά την παραγραφή”. Κοινώς, η λέξη “κλειδί” είναι παραγραφή στην προκειμένη περίπτωση», καταλήγουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Το σχόλιο Μαρινάκη 

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης ερωτήθηκε για το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη. «Γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη διαδικασία λόγω του ότι για εκείνον ισχύει η αποσβεστική προθεσμία, ότι αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να οδηγήσει σε ποινικές συνέπειες. Άρα το κάνει εκ του ασφαλούς», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Μαρινάκης: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη για τον Πονικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνειδητά» και «κατ' επανάληψη» ψεύδη του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιιπολίτευσης ο κυβ...

Φόρτωση άρθρων...