Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή ανακοίνωσε μέσω Τwitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, ξεκαθαρίζοντας πως είναι διαφορετικό πράγμα να «συμφωνώ στην αναδοχή και άλλο βάζω πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο μου στη Βουλή».
Με δεδομένο ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαφωνούν με το άρθρο 8 για την αναδοχή τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ο ίδιος «τα ρεπό του Καμμένου»!
Άλλο πράγμα συμφωνώ στην αναδοχή και άλλο βάζω πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο μου στη Βουλή. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω εγώ τα ρεπό του Καμμένου.
— Andreas Loverdos (@a_loverdos) May 4, 2018
Υπενθυμίζεται ότι χθες o βουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να ψηφίσει υπέρ του νομοσχεδίου για την αναδοχή τέκνων γεγονός που είχε προκαλέσει την έντονη αντίθεση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις