Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Λοβέρδος: Καταδικάζουμε την επίθεση του Ιράν ρητά και απερίφραστα, χωρίς «ναι μεν, αλλά»

Πολιτική

Την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ καταδίκασε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες», Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ προειδοποίησε ότι ο κίνδυνος για μια ευρύτερη ανάφλεξη δεν έχει παρέλθει.

«Το παλαιστινιακό αποτελεί τη μήτρα της παγκόσμιας βίας. Το έχω δηλώσει από τη φρικτή επίθεση της Χαμάς εναντίον Ισραηλινών αμάχων αλλά και νωρίτερα σε κάθε ευκαιρία. Καταδικάζουμε την επίθεση του Ιράν ρητά και απερίφραστα χωρίς ναι μεν αλλά. Οι ίσες αποστάσεις δεν έχουν θέση σε αυτές τις τραγικές εξελίξεις» υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.

«Η διεθνής κοινότητα πρέπει να συγκαθορίσει τις εξελίξεις στην κατεύθυνση της αποκλιμάκωσης. Ο κίνδυνος μιας ευρύτατης ανάφλεξης δεν έχει παρέλθει.» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της Ν.Δ. – Σας αξίζει μήνυμα αποδοκιμασίας

Νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. ...

Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος ήρθε για να μείνει - Γράφτηκαν 202.556 εκλογείς από 128 χώρες

Ως μια «μεγάλη αλλαγή, που ήρθε για να μείνει» χαρακτήρισε την επιστολική ψήφο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Όπως είπε, η...

Φόρτωση άρθρων...