Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Λοβέρδος: «Μόνο ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα συμπράξω με τον κ. Μητσοτάκη»

Για τις εσωκομματικές Εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, μίλησε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Αν το βράδυ των Εκλογών είμαι η επιλογή των πολιτών, ο χαιρετισμός μου θα είναι ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δεν συνιστά επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ αλλά με το ΠΑΣΟΚ, με το κόμμα που κρίθηκε, επικρίθηκε και τώρα συγκρίνεται και υπερέχει. Άνθρωποι που είναι σε άλλα κόμματα βάπτισαν το ΚΙΝ.ΑΛ, το σύμβολο του οποίου δε σημαίνει τίποτα. Το ταυτοτικό θέμα πρέπει να τελειώσει αμέσως», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Πιθανότερο είναι να υπάρξουν δύο γύροι της εσωκομματικής διαδικασίας, δηλαδή και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου», είπε και πρόσθεσε: «Να ξέρει ο πολίτης ότι αν δεν έρθει στον πρώτο γύρο δεν μπορεί να έρθει τη δεύτερη Κυριακή. Εκείνος που έρχεται ως φίλος δεν θα παραμείνει καταγεγραμμένος καθώς η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαγορεύει τη διατήρηση σχετικού αρχείου. Η 5η Δεκεμβρίου ημέρα πολιτικής συμμετοχής και όχι μάχης χαρακωμάτων»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει «όποιος και να επικρατήσει», υπενθυμίζοντας ότι σε προηγούμενες μάχες έμεινε δίπλα στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ακόμα διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει πρόταση για συγκυβέρνηση «από τα δεξιά», σχολίασε ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα την κάψει την απλή αναλογική».

«Μόνο ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα συμπράξω με τον κ. Μητσοτάκη. Κανείς από τους έξι υποψήφιους δεν το έχουμε θέσει. Υπάρχει πρόταση για συνεργασία από τα αριστερά, από τον κ. Τσίπρα. Πρώτος του είπε όχι ο κ. Κουτσούμπας, μετά ο κ. Βαρουφάκης, αλλά εμείς δεν είμαστε διασώστες ούτε δεκανίκι», είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση ΣΥΡΙΖΑίων για να μην βγω και απαντώ «ακόμα καλύτερο αφού αυτό σημαίνει μεγαλύτερη προσέλευση», πρόσθεσε και συμπλήρωσε «και στην εσωκομματική μάχη του 2007 έρχονταν από άλλο κόμμα να μας επιλέξουν αρχηγό και τότε επίσης λέγαμε ότι αφού έρχονται στην κάλπη μας είναι στο χέρι μας να τους κερδίσουμε και για μετά».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Κέρκυρα μαζί με τον Τάιλερ

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπλης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο Σ...

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Φόρτωση άρθρων...