Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Λοβέρδος: To ΠΑΣΟΚ πάει «φουλ» τις μηχανές

«Κάθε κόμμα αναδεικνύει έναν αρχηγό ο οποίος έχει τις δυνατότητες να γίνει και ηγέτης της χώρας» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, απαντώντας στον ερώτημα εάν ο αρχηγός του τρίτου κόμματος μπορεί να είναι πρωθυπουργός.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», είπε πως σε μια προεκλογική περίοδο η γραμμή χαράσσεται από τις παρεμβάσεις του πολιτικού αρχηγού του κόμματος και πως η εκάστοτε συνέντευξη του προέδρου είναι και η γραμμή του κόμματος.

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη απάντησε πως έχει στις πλάτες του το τρίτο μνημόνιο, ενώ ανέφερε πως τα άλλα κόμματα λεηλατούν το ΠΑΣΟΚ και πως το κίνημα πάει «φουλ» τις μηχανές του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Ο Πρωθυπουργός να δεσμευθεί σήμερα ότι η Ν.Δ. θα υπερψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής

Να απαντήσει σε τρία ερωτήματα, μεταξύ των οποίων και αν θα υπερψηφίσει τη σύσταση προανακριτικής, καλεί τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελά...

Δένδιας: «Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας»

Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ο οποίος, στη συζήτηση που εξελίσσεται στην ολομέλεια, υπογράμμ...

Φόρτωση άρθρων...