Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λοβέρδος: Τομή που καλώς έγινε η ρύθμιση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Τομή που καλώς έγινε χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο επικεφαλής του κόμματος «Δημοκράτες» Ανδρέας Λοβέρδος τη ρύθμιση στο νόμο του υπουργείου Παιδείας για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Τόνισε ωστόσο ότι η αντιπολίτευση βούτηξε προς τα αριστερά, δεν ψήφισε επί της αρχής και χάθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν κάποια άρθρα ενώ έμεινε μόνος του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κυριάκος Πιερρακάκης «να κάνουν πάρτι».

Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι πρέπει να δρομολογηθεί η κατάργηση των Πανελλαδικών εξετάσεων η οποία όμως θα πάρει χρόνια προσθέτοντας ότι υπάρχει ανάγκη σταδιακών μεταβολών από την Α έως την Γ' Λυκείου.

Αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη και στην εξεταστική σχολίασε «η πλειοψηφία της ΝΔ λέει ότι φταίει ο σταθμάρχης. Με ποια διαδικασία αξιολογήθηκε αυτός ο άνθρωπος;» διερωτήθηκε ο κ. Λοβέρδος.

«Έχει αποτύχει πλήρως στην υπόθεση η κυβέρνηση και βασική ευθύνη της είναι ότι δεν υπάρχει αξιολόγηση» επεσήμανε ο κ. Λοβέρδος.

Δήλωσε επίσης ότι για τους «Δημοκράτες» αποτελεί προτεραιότητα η αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης η οποία είναι το βασικό πρόβλημα του 21ου αιώνα και απειλεί σε όλα τα επίπεδα την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Στις 13 Μαϊού αναμένεται να συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επι...

Ν. Ανδρουλάκης: Αδιανόητο να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους – Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(28/4) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου ...

Φόρτωση άρθρων...