Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Προσβάλλει συμπολίτες μας όταν τους βαπτίζει κομπάρσους

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Νταβός, ο εξωδικαστικός μηχανισμός, τα νέα έκτακτα μέτρα για την ακρίβεια το νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις του Στ. Κασσελάκη απασχόλησαν τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης εκπροσωπεί το κόμμα που κυβέρνησε με πολιτικές που έδιωχναν τους νέους στο εξωτερικό και προσβάλλει συμπολίτες μας όταν τους βαπτίζει κομπάρσους. Το ίδιο κάνει με τον εξωδικαστικό μηχανισμό, ο πρόεδρος του κόμματος που κατήργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας. Δεν μάς βολεύει η συζήτηση γιατί δεν κάναμε τίποτα, άρα κομπάρσοι, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάποια στιγμή μπορεί να βαπτίσουν κομπάρσους και τους ψηφοφόρους όταν πέσουν τα ποσοστά τους», είπε ο Παύλος Mαρινάκης ερωτηθείς σχετικά.

«Η προπαγάνδα της ΝΔ ας γνωρίζει ότι οι στημένες “αυθόρμητες” συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες», υπενθυμίζεται σχολίαζε νωρίτερα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ράμα: Κατανοώ πλήρως την οπτική Μητσοτάκη - Γι' αυτό κάποιοι είναι Αντιπολίτευση, ενώ άλλοι Κυβέρνηση

Αιχμές κατά της ελληνικής Αντιπολίτευσης με αφορμή την επικείμενη του επίσκεψη στη χώρα μας αφήνει ο Έντι Ράμα. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας σχολιάζει αιχμηρά τις δηλώσεις της ελ...

Περιοδεία Κασσελάκη στα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας: «Ως παιδί ομογενών καταλαβαίνω τα προβλήματά σας»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ομογενείς βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που πραγματοποιεί περιοδεία σε όλα τα μειον...

Φόρτωση άρθρων...