Κυριακή
10 Μαΐου 2026

«Πυρά» Μαρινάκη σε Κωνσταντοπούλου: Η συμπεριφορά της είναι κατάντια και υποβαθμίζει το Κοινοβούλιο

Πολιτική

Την επίθεση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του Μ. Λαζαρίδη στηλίτευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας πως «οι πρακτικές της είναι γνωστές και η συμπεριφορά αυτή αποτελεί για εκείνη «άλλη μια μέρα στη δουλειά».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μαρινάκη:

Χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου χυδαιότητας από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία έβαλλε κατά του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη.

Γιατί; Γιατί «τόλμησε» να κάνει πολιτική κριτική απέναντι στην κοινοβουλευτική συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία του απάντησε με άθλιους, υποτιμητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Δυστυχώς, οι πρακτικές της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας είναι γνωστές και η συμπεριφορά αυτή αποτελεί για εκείνη «άλλη μια μέρα στη δουλειά». Εντούτοις, το πιο απογοητευτικό συμπέρασμα είναι το γεγονός ότι τα υπόλοιπα κόμματα σιωπούν, αποδεχόμενα αυτή την κατάντια στην οποία υποβαθμίζει το κοινοβούλιο η κα Κωνσταντοπούλου και μάλιστα πολλές φορές συμπορεύονται μαζί της.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε πολιτικά με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στη νέα, ακόμα πιο επικίνδυνη, εκδοχή της πάνω και της κάτω πλατείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γ. Αυτιάς: «Εισηγήθηκα εύρεση κονδυλίων και μόνο -Οι πάγιες θέσεις μου σεβασμού και ηθικής στήριξης γονέων και παιδιών ΑμεΑ είναι ξεκάθαρες και γνωστές»

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς μετά «την ενορχηστρωμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του για την πρωτοβουλία του να ζητήσει τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής...

Φόρτωση άρθρων...