Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μαρινάκης: Η ανοχή του Κασσελάκη στον Πολάκη μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή

Πολιτική

Επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική στοχοποίησης και προγραφών καταλόγισε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Πολάκης.

«Ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του. Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω βουλευτή» αναφέρει ο κ. Μαρινάκης.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως το γεγονός, όμως, ότι «δεν υπάρχει καμία επίπτωση για τον Παύλο Πολάκη, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Φόρτωση άρθρων...