Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μαρινάκης: Η χώρα δεν περιμένει θαύματα, αλλά σκληρή δουλειά με αποτέλεσμα

Πολιτική

"Όταν κάποιοι εμπορεύονται την Πατρίδα, να τους θυμίσουμε ότι επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη προφυλάχθηκαν τα σύνορα αποτελεσματικά, χωρίς κορώνες πατριωτισμού, η Ελλάδα ενισχύθηκε και από κει που κάποιοι βγαίνανε εκτός των συνόρων και τρομάζαμε με τι θα επιστρέψουν, τώρα όταν βγαίνει ο Έλληνας πρωθυπουργός, ξέρουμε ότι κάτι θα κερδίσει για τη χώρα του". Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ,σε συνέντευξη του, στο ραδιοφωνικό ,σταθμό "Παραπολιτικά 90,1".

Ο κ.Μαρινάκης αναφέρθηκε στην συμπερίληψη του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο σε συνδυασμό με την άνοδο της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις και χαρακτήρισε τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας "θύμα του μη σεβασμού του τεκμηρίου αθωότητας, του μη σεβασμού του Κράτους Δικαίου".

Και προσέθεσε: "Είναι και ο Φρέντυ Μπελέρης και οι υπόλοιποι 41 υποψήφιες και υποψήφιοι, πάρα πολύ ξεχωριστές περιπτώσεις, που ο καθένας και κάθε μια δίνει κάτι από τη ζωή του, τα ένσημά του την παρουσία του".

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ.Κασσελάκης για τη βάφτιση του, ο κ.Μαρινάκης είπε ότι "εμείς δεν υποσχεθήκαμε ποτέ θαύματα. Εμείς δεν είμαστε θαυματοποιοί, εμείς δεν θα σας μιλήσουμε για θαύματα του παρελθόντος, γιατί όμως; Πρώτον, γιατί θεωρούμε ότι δεν οδηγούν πουθενά και αυτοί οι οποίοι υπόσχονταν θαύματα, είτε με τις βαφτίσεις τους, είτε με τις επιστολές τους, είτε με οτιδήποτε, δεν έσωσαν τη χώρα, όταν συγκυβέρνησαν, στην προηγούμενη εκδοχή τους. Γενικότερα, η χώρα δεν περιμένει θαύματα. Η χώρα αυτό το οποίο περιμένει είναι σκληρή δουλειά με αποτέλεσμα".

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος, και είπε ότι το διακύβευμα είναι η Νέα Δημοκρατία να έχει το καλύτερο δυνατό ποσοστό.

"Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος γιατί ποτέ δεν πρέπει να προεξοφλείς την ετυμηγορία των πολιτών. Και έχουμε πλήρη συναίσθηση ότι παρά τις σημαντικές επιτυχίες και σε οικονομικό και σ' όλα τα υπόλοιπα επίπεδα, που έχει η χώρα, συνεχίζουμε και έχουμε πολλές δυσκολίες και κυρίως την εισαγόμενη ακρίβεια. Εγώ θα σας πω ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί έχουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα και έναν οδικό χάρτη και το κυριότερο, έχουμε ένα πρόγραμμα πριν τις εκλογές του 2023 το οποίο το βλέπουμε σημείο-σημείο να εφαρμόζεται. Η συνέπεια λόγων και έργων κερδίζει θεωρώ σε κάθε περίπτωση τα μεγάλα λόγια και τα ωραία λόγια".

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό – Πυρκαγιές, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή ψηλά στην ατζέντα

Μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τη χώρα βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφ...

Φάμελλος: Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι μνημονιακού τύπου

Κριτική στην Κυβέρνηση άσκησε ο Σωκράτης Φάμελλος με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι είναι μνημονι...

Φόρτωση άρθρων...