Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: «Αντί να απαντήσει επί της ουσίας, αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news»

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά της Δικαιοσύνης, με αφορμή την έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για ενδεχόμενες παραβάσεις του πόθεν έσχες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης.

Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια».

«Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος» προσθέτει σε άλλο σημείο ο Παύλος Μαρινάκης.

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ο κ. Κασσελάκης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια.

Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος».

Ρωμανός: Είναι θλιβερό αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να επιτίθεται τόσο χυδαία στη Δικαιοσύνη

Στην επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη στη Δικαιοσύνη αναφέρεται και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

«Ο κ. Κασσελάκης αντιδρά στη διερεύνηση των καταγγελιών του μέχρι πρότινος οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, επιτιθέμενος ευθέως στη Δικαιοσύνη με μία δήλωση - ρεσιτάλ χυδαίοτητας και αντιθεσμικότητας!», τονίζει ο Νίκος Ρωμανός. 

«Είναι θλιβερό αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιτίθεται τόσο χυδαία στη Δικαιοσύνη! Δυστυχώς ο κ. Κασσελάκης επιβεβαιώνει σήμερα ότι ΣΥΡΙΖΑ ίσον Πολακισμός, όσες ηγεσίες κι αν αλλάξει, όσες μετακινήσεις κι αν «υποστεί» ο κ. Πολάκης», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για το Νέο Ψηφιακό Σχολείο: Πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές (Photos)

Είναι ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές, η πιλοτική χρήση του οποίου θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, τονίζει ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του για το Νέο Ψηφιακό Σχολεί...

Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα καταγγείλει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν υπάρξει παραβίαση

Ο Υπουργός Υγείας στάθηκε στις προκλήσεις κυβερνητικών αξιωματούχων των Σκοπίων, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν ο Μιτσκόσκι γίνει Πρωθυπουργός και συνεχίσει έτσι, ο Μ...

Φόρτωση άρθρων...