Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show

Με αιχμές σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλία και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε στην Κυβέρνηση περί απουσίας από το πλευρό των κατοίκων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού θύμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανέβει σε τρακτέρ, όταν είχε επισκεφτεί τα Τρίκαλα, τόνισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να κάνει πολιτική «με γαλότσες και φτυάρια». 

«Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη», επισήμανε ο Παύλος Μαρινάκης.

Αναλυτικά, η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη:

«Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show. Αφού πήγε στην Καρδίτσα, καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους πολίτες, αν μετά τον Ιανό η πολιτεία βρέθηκε δίπλα τους, όπως το κάνει και σήμερα. Αν διέθετε λίγο περισσότερο χρόνο θα το μάθαινε.

Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια.

Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη. Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η Κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Θα θέσω στον Ερντογάν το θέμα της Μονής της Χώρας

Για την καθιερωμένη μηνιαία ενημέρωση επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο την οποία ενημέρωσε για το ταξίδι του στην Τουρκία αλλά κα...

Μαρινάκης: Είναι δεδομένη η έντονη ενόχληση, η πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια για το ζήτημα της Μονής της Χώρας

Στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στην επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Ελλάδα, στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, κ...

Φόρτωση άρθρων...