Τα όσα είπε στη χθεσινή του συνέντευξη ο Αντώνης Σαμαράς, κλήθηκε να σχολιάσει σήμερα ο Παύλος Μαρινάκης στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο για τη συνέντευξη του πρώην Πρωθυπουργού».
Ερωτηθείς στη συνέχεια σχετικά με την αναφορά του πρώην Πρωθυπουργού περί μετάλλαξης της Νέας Δημοκρατίας σε υβρίδιο του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «η πολιτική είναι πολιτικές, έργο και αποτέλεσμα, δεν είναι ταμπέλες».
«Δεν μπορώ να θυμηθώ πιο φιλελεύθερη πολιτική από τη δική μας στη φορολογία. Δεν μπορώ να θυμηθώ πιο συνεπή στην ιδεολογία μας πολιτική από την πολιτική μας στο μεταναστευτικό. Δεν μπορώ να θυμηθώ πιο διαχρονική πρόταση από την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων. Δεν μπορώ να θυμηθώ κυβέρνηση να έχει υπογράψει τόσες συμφωνίες-ζητούμενα για τη χώρα εδώ και δεκαετίες.
Στα πανεπιστήμια σπάσαμε το ιδεολογικό απόστημα της Αριστεράς. Επίσης, το δόγμα “νόμος και τάξη” δεν το λες αριστερό ή κεντροαριστερό. Είμαστε μια κυβέρνηση που έχουμε μάθει να μιλάμε μέσα από το έργο μας. Η πολιτική μας βασίζεται στις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στις υγιείς επιδιώξεις της σιωπηρής πλειοψηφίας των πολιτών», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
Παπασταύρου: Οι συμφωνίες στο Ζάππειο παρέχουν στην Ελλάδα ενεργειακή και γεωπολιτική ασφάλεια
Κακούργημα η παράνομη οπλοκατοχή – Πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση κάθε φύσεως εγκλημάτων
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις