«Όταν σκοτώνεται μία νέα κοπέλα, ένας άνθρωπος έξω, κοντά – ακριβείς συνθήκες θα αποτυπώσει η έρευνα – από ένα Αστυνομικό Τμήμα δεν μπορεί να πει κανείς ότι κάτι πήγε καλά», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Δεν μπορούμε a priori να πυροβολούμε κάποιον, δεν είμαστε εμείς αυτοί που κάνουμε την έρευνα» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν είμαι βέβαιος ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο. Έπρεπε να γίνουν πολλά παραπάνω ώστε να μην δολοφονηθεί αυτή η κοπέλα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Στους Αγίους Αναργύρους έγινε μία τραγωδία, μια γυναικοκτονία» πρόσθεσε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Θα ήμασταν πολιτικοί απατεώνες αν λέγαμε ότι θα εξαφανίσουμε φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας αλλά έχουν ληφθεί πολλά μέτρα για την αντιμετώπισή της», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Επικρατείας.

Αναφορικά με την υπόθεση των Τεμπών ο Παύλος Μαρινάκης υπογράμμισε: «δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά γύρω από την υπόθεση αυτή». Διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε αρνηθεί κανένα αίτημα για προανακριτική επιτροπή».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα των «Σπαρτιατών» τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές των Σπαρτιατών».

Σχετικά με το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε: «Είναι ένα συνέδριο με τρεις βασικούς στόχους: Είναι ένα ιστορικό συνέδριο, άρα συνέδριο μνήμης των 50 ετών, ένα συνέδριο συσπείρωσης, ενότητας και τρίτον σηματοδοτεί την έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου».