Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Με την μπόχα της σκανδαλολογίας πάνε να καλύψουν το ναυάγιο της "περήφανης διαπραγμάτευσης"

Πολιτική

Με την μπόχα της σκανδαλολογίας, επιχειρεί για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση να καλύψει το ναυάγιο, στη διαπραγμάτευση για το δημόσιο χρέος.

Το Μαξίμου επαναφέρει στο προσκήνιο μια σειρά από υποθέσεις, στην εναγώνια προσπάθεια που καταβάλει για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου, από τα καυτά προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο κυβερνητικός μηχανισμός προπαγάνδας, καταφεύγει αναγκαστικά σε καθεστωτικές πρακτικές, προκειμένου να αλλάξει η επικοινωνιακή ατζέντα από το επίμαχο ζήτημα των βαρύτατων ευθυνών, που φέρει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για το φιάσκο της διαπραγμάτευσης.

Παίζουν με τη Δικαιοσύνη

 Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, πιέζουν προς την κατεύθυνση επιτάχυνσης της διερεύνησης, μιας σειράς υποθέσεων δημόσιου συμφέροντος.

Στην κατεύθυνση αυτή, παίζουν τα ρέστα τους, προκειμένου να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά υποθέσεις, που αφορούν το λεγόμενο τρίγωνο της διαπλοκής, δηλαδή καναλάρχες, τραπεζίτες και πολιτικό σύστημα.

Μέσα από την παραπομπή τραπεζιτών και εκδοτών για τα λεγόμενα θαλασσοδάνεια, επιχειρούν την ολική επαναφορά στο προσκήνιο του προσφιλούς για τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα της διαπλοκής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η Ελλάδα υποστηρίζει την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική στρατηγική στο σύστημα των Βαλκανίων

Η Ελλάδα έχει μία συνεπή θέση, υποστηρίζει την ευρωπαϊκή και την ευρω-ατλαντική στρατηγική για το σύστημα των Βαλκανίων, αλλά από τη στιγμή που η στρατηγική αυτή γίνεται αποδεκτή κ...

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής»

Μιλώντας σε αγρότες στην Άρνισσα της Πέλλας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στον «αρνητικό απολογισμό της κυβερνητικής πολιτικής στον αγροτ...

Στ. Κασσελάκης: Απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κατηγόρησε τη ...

Φόρτωση άρθρων...