Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής η πρόοδος που επιτεύχθηκε

Πολιτική

«Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα μιας συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έχει στη Θεσσαλονίκη με βουλευτές της ΝΔ και εκπροσώπους φορέων.

Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης δήλωσε ότι βρίσκεται στην πόλη με διπλή ιδιότητα, αυτή του πρωθυπουργού, αλλά και του βουλευτή στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τοπικά site ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το επόμενο διάστημα ίσως και από την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του Μέτρο στην Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας μετά τη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο ΥΜΑΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει πότε θα κοπεί το πρώτο εισιτήριο.

Όπως είπαν οι βουλευτές στις δηλώσεις τους συζητήθηκε το θέμα της αναβάθμισης του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ και της πρόσληψης προσωπικού στον οργανισμό αρχικά μέσω μετακίνησης οδηγών και σε δεύτερο χρόνο μέσω προγραμματικών συμβάσεων.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Στράτο Σιμόπουλο, συζητήθηκε το θέμα της μετακίνησης αστυνομικών της Τροχαίας στην διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στην πόλη.

Στη συζήτηση τέθηκε το θέμα των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης με τον Υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο να διαβεβαιώνει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι το Παιδιατρικό θα αρχίσει άμεσα και το ογκολογικό χρειάζεται χρόνο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στ. Κασσελάκης: Απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κατηγόρησε τη ...

Φόρτωση άρθρων...