Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: Εντελώς απαράδεκτη η κατάσταση στην Πολωνία, πρέπει να σταματήσει (εικόνα)

Πολιτική

Στις εξελίξεις στα σύνορα Πολωνίας και Λευκορωσίας αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας στην Πολωνία. 

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στην Πολωνία, και έκανε λόγο για μια «εντελώς απαράδεκτη κατάσταση, που πρέπει να σταματήσει».

«Σήμερα γιορτάζεται η Εθνική Ημέρα Ανεξαρτησίας στην Πολωνία. Εκφράζουμε τη μακροχρόνια φιλία και την αλληλεγγύη μας στην Πολωνία, καθώς αντιμετωπίζει έναν εχθρικό γείτονα που χρησιμοποιεί σαν όπλο τη μετανάστευση για πολιτικούς σκοπούς. Η κατάσταση είναι εντελώς απαράδεκτη και πρέπει να σταματήσει τόσο στην Πολωνία όσο και σε όλη την Ευρώπη», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης από Κόρινθο: «Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας» (Photos)

Την αγορά της Κορίνθου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Πριν ένα χρόνο...

Ανδρουλάκης: «Η κοροϊδία και η αλαζονεία θα αποδοκιμαστούν από τον λαό στις Ευρωεκλογές»

Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που θέτει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ α...

Φόρτωση άρθρων...