Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης για την 3η δόση: Τα δεδομένα του εμβολιασμού δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση

Πολιτική

«Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, όσους αγαπάμε αλλά και το κοινωνικό σύνολο» είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την 3η δόση του εμβολίου που έκανε νωρίτερα σήμερα.

Ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει επίσης ότι τα δεδομένα για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν χωρούν πλέον καμία αμφισβήτηση αναφερόμενος σε όσους εκφράζουν ακόμη προβληματισμούς. Την ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύει και με ένα βίντεο από το εμβολιαστικό κέντρο όπου συνομιλεί με άλλους πολίτες που έκαναν σήμερα την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά της Covid 19.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του Covid19. Τα δεδομένα πλέον δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε. Έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας, όσους αγαπάμε αλλά και το κοινωνικό σύνολο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ίδια κυβέρνηση θα έχουμε και μετά τις ευρωεκλογές, κρίνεται όμως η κυβερνησιμότητα

«Στις 10 Ιουνίου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάλπης στις ευρωεκλογές ίδια θα είναι η κυβέρνηση, κρίνεται όμως η κυβερνησιμότητα», τόνισε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης σε...

Μητσοτάκης: Είμαστε προσηνείς, όχι όμως αφελείς - Οι θέσεις της Τουρκίας δεν έχουν αλλάξει

Το γεγονός ότι η αλλαγή του χαρακτήρα της Μονής της Χώρας «μας πληγώνει όλους και προσβάλλει έναν από τους πιο εμβληματικούς βυζαντινούς ναούς αλλά και την ιστορία της Κωνσταντινού...

Φόρτωση άρθρων...