Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης για Χαρδαλιά: «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής»

«Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του», τόνισε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Την πεποίθηση του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την Περιφέρεια Αττικής γιατί «είναι μαχητής» εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα έπειτα από τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν «οι προτεραιότητες και το όραμα του» Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε:

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Πλέον, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα της παράταξης, καθώς και η σύνθεση του ψηφοδελτίου για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» και στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης ο Ν. Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνέχισε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, την επίσκεψή του στο Καστελλόριζο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη,...

Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους

«Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους» ευχήθηκε σε δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, στο μήνυμα τη...

Φόρτωση άρθρων...