Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: «Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά» (Video)

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας με μήνυμα από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πολιτική

Ένα βίντεο ανάρτησε σήμερα  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ουσία πρόκειται για το πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των Εθνικών Εκλογών στις 21 Μαΐου.

Ο Πρωθυπουργός απευθύνεται στους πολίτες και ζητά να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του. Εκτός από τα πεπραγμένα της τωρινής κυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται στις αλλεπάλληλες κρίσεις τις οποίες κρίθηκε να διαχειριστεί.

«Ζητώ την εντολή σας»

«Στις 21 Μαΐου ζητώ την εντολή σας για να κάνουμε πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους: καλύτερους μισθούς για όλους, ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, και τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία που μας αξίζει. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά», αναφέρει ο Πρωθυπουργός στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Καμία ανησυχία για ανατιμήσεις στην αγορά λόγω του θανάτου του Προέδρου του Ιράν

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διεκδικεί το αξίωμα της προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή έβαλε κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης. ...

Μητσοτάκης σε Αγγελούδη: Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια τεράστιων αλλαγών για τη Θεσσαλονίκη προς το καλύτερο

«Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια τεράστιων αλλαγών προς το καλύτερο για τη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της συνάντησης που είχε το μεσημέρ...

Φόρτωση άρθρων...