Στη συμπλήρωση 46 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία αυτής της επετείου, αναδεικνύοντας τη σταθερή ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και τον ρόλο της στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών εξελίξεων.
«Στις 28 Μαΐου του 1979 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε στο Ζάππειο τη Συνθήκη Προσχώρησης της πατρίδας μας στην τότε Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Αυτήν την επέτειο τιμούμε σήμερα, με τη χώρα μας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της ηπείρου μας», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στις 28 Μαΐου του 1979 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε στο Ζάππειο τη Συνθήκη Προσχώρησης της πατρίδας μας στην τότε Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Αυτήν την επέτειο τιμούμε σήμερα, με τη χώρα μας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της ηπείρου μας. pic.twitter.com/FuoTdFu4XF
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) May 28, 2025
Συνάντηση Κυρανάκη με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ταξί – Ποια θέματα συζητήθηκαν
Βουλή: Ψηφίστηκε ο νέος αναπτυξιακός νόμος – Πάνω από 1 δισ. οι πόροι που θα διατεθούν
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις