Κυριακή
23 Ιουνίου 2024

Μητσοτάκης: Να γίνουμε Ευρώπη παντού - Αυτό είναι το όραμά μου

«Να γίνουμε Ευρώπη παντού. Αυτό είναι το όραμά μου. Και μπορούμε όλες και όλοι μαζί να το πετύχουμε!», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Facebook. 

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε ομιλία στην Κατερίνη εν όψει των ευρωεκλογών υπογραμμίζοντας πως «η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία».

«Διαπραγματευτήκαμε την τελευταία Κοινή Αγροτική Πολιτική και εξασφαλίσαμε ότι δεν θα χάσουμε πόρους από την Ευρώπη. Και την επόμενη μέρα θα χρειαστεί πάλι μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία να διαπραγματευτεί αλλαγές στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, οι οποίες θα είναι προς όφελος των αγροτών μας», τονίζει στην ανάρτησή του. 

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του πρωθυπουργού στο Facebook: 

«Η παρουσία σας, το χαμόγελό σας, το χειροκρότημά σας, ο ενθουσιασμός σας σήμερα στην Πιερία μου δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα. Να γίνουμε Ευρώπη παντού. Αυτό είναι το όραμά μου. Και μπορούμε όλες και όλοι μαζί να το πετύχουμε!

Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου θα ψηφίσουμε για το τι θα γίνει στην Ευρώπη τα επόμενα πέντε χρόνια και για το πώς θα μπορέσουμε να κεφαλαιοποιήσουμε τις σημαντικές μας επιτυχίες στην Ευρώπη τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Και μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη θα είναι προς όφελος τελικά της πατρίδας μας και όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων.

Διαπραγματευτήκαμε την τελευταία Κοινή Αγροτική Πολιτική και εξασφαλίσαμε ότι δεν θα χάσουμε πόρους από την Ευρώπη. Και την επόμενη μέρα θα χρειαστεί πάλι μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία να διαπραγματευτεί αλλαγές στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, οι οποίες θα είναι προς όφελος των αγροτών μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φλωρίδης: Ακόμη και στα πιο μικρά πλημμελήματα ενδοοικογενειακής βίας προβλέπεται ποινή φυλάκισης

«Εμείς κινούμαστε στο πλαίσιο της Δικαιοσύνης», επισήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης μιλώντας στο OPEN, αναφορικά με την υπόθεση Λύτρα. Αμέσως μετά τόνισε πως και σ...

Χρυσοχοΐδης: 336 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη το πρώτο πεντάμηνο

Συγχαρητήρια στην ηγεσία της αστυνομίας στην Κρήτη για την αποτελεσματικότητά της έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έπειτα από σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν αξιωματικοί, διοικητές Αστυ...

Φόρτωση άρθρων...