Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Μητσοτάκης: Να γίνουμε Ευρώπη παντού - Αυτό είναι το όραμά μου

«Να γίνουμε Ευρώπη παντού. Αυτό είναι το όραμά μου. Και μπορούμε όλες και όλοι μαζί να το πετύχουμε!», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Facebook. 

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε ομιλία στην Κατερίνη εν όψει των ευρωεκλογών υπογραμμίζοντας πως «η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία».

«Διαπραγματευτήκαμε την τελευταία Κοινή Αγροτική Πολιτική και εξασφαλίσαμε ότι δεν θα χάσουμε πόρους από την Ευρώπη. Και την επόμενη μέρα θα χρειαστεί πάλι μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία να διαπραγματευτεί αλλαγές στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, οι οποίες θα είναι προς όφελος των αγροτών μας», τονίζει στην ανάρτησή του. 

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του πρωθυπουργού στο Facebook: 

«Η παρουσία σας, το χαμόγελό σας, το χειροκρότημά σας, ο ενθουσιασμός σας σήμερα στην Πιερία μου δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα. Να γίνουμε Ευρώπη παντού. Αυτό είναι το όραμά μου. Και μπορούμε όλες και όλοι μαζί να το πετύχουμε!

Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου θα ψηφίσουμε για το τι θα γίνει στην Ευρώπη τα επόμενα πέντε χρόνια και για το πώς θα μπορέσουμε να κεφαλαιοποιήσουμε τις σημαντικές μας επιτυχίες στην Ευρώπη τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Και μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη θα είναι προς όφελος τελικά της πατρίδας μας και όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων.

Διαπραγματευτήκαμε την τελευταία Κοινή Αγροτική Πολιτική και εξασφαλίσαμε ότι δεν θα χάσουμε πόρους από την Ευρώπη. Και την επόμενη μέρα θα χρειαστεί πάλι μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία να διαπραγματευτεί αλλαγές στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, οι οποίες θα είναι προς όφελος των αγροτών μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καταπέλτης ο Τασούλας: «Χυδαίος ζήτουλας προσοχής ο Πολάκης» - Του κόβει τη μισή βουλευτική αποζημίωση

Την έντονη αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, προκάλεσε η επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Πρόεδρος της Βουλής επέβαλε στον ...

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ενίσχυση του συστήματος ελέγχου των δηλώσεων Πόθεν Έσχες

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την «Ενίσχυση του συστήματος ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κα...

Φόρτωση άρθρων...