Αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τριτολογία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το κράτος δικαίου. Αφορμή ήταν η θέση που είχε πάρει η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» για το δημοσίευμα που υποστήριζε ότι η κόρη του Πρωθυπουργού επέστρεψε από το Ντουμπάι με ιδιωτικό τζετ κατά τη διάρκεια των επιθέσεων του Ιράν.
«Μιλήσατε για άθλια τοξικότητα κ. Κωνσταντοπούλου. Όταν κάποιοι διακίνησαν το άθλιο σενάριο για την κόρη μου η μόνη πολιτική αρχηγός που υιοθέτησε αυτό το άθλιο σενάριο ήσασταν εσείς. Είστε γνωστή για το ύφος και το ήθος σας», ανέφερε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους, αυτή η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται - Με τις αθλιότητές σας φτάσατε έναν άνθρωπο να παλεύει για τη ζωή του
Αυτές είναι οι προτάσεις του Πρωθυπουργού για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις