Συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πιερ Μοσκοβισί, είχε νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, δίνοντας έμφαση στο ζήτημα της υπερφορολόγησης.
Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε το γεγονός ότι, ενώ η κοινωνία ασφυκτιά υπό το βάρος των ολοένα και υψηλότερων φόρων και εισφορών, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αυξάνει και πάλι τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου.
Ακόμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστίασε και στο ζήτημα της Παιδείας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καυτηρίασε την κοντόφθαλμη και πελατειακή κυβερνητική πολιτική στον εν λόγω τομέα.
Παράλληλα, τόνισε την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για ουσιαστική σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Συζήτησα νωρίτερα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο @pierremoscovici για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την ασφυκτική υπερφορολόγηση και την αύξηση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων και του μισθολογικού κόστους του Δημοσίου. https://t.co/h2pjfi0vvK pic.twitter.com/Ne4evuBo3t
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) February 9, 2018
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις