Κυριακή
14 Αυγούστου 2022

Μητσοτάκης: Στη Ρώμη στις 22 Ιουνίου, θα συναντηθεί με τον Ντράγκι

Πολιτική

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Ρώμη. Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, ενόψει της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 23ης και 24ης Ιουνίου.

Ακόμα, όπως ενημέρωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατόπιν πρόσκλησης της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, στο πλαίσιο των συζητήσεων που πραγματοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ηγέτες της ευρωπαϊκής ηπείρου, θα απευθύνει ομιλία στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 10:30 τοπική ώρα.

Ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τις κινήσεις της Κυβέρνησης που οδηγούν το αμέσως επόμενο διάστημα στην έξοδο από την αυξημένη εποπτεία της ελληνική οικονομίας, αλλά και τον σχεδιασμό και τις προτεραιότητες μας για το επόμενο διάστημα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απάντηση της Ελλάδας σε Τσαβούσογλου και Ακάρ: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη ρητορική έντασης»

Τους ανυπόστατους ισχυρισμούς των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας σχολιάζουν διπλωματικές πηγές. Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι η Ελλάδα θα απαντήσει στις τουρκικές προκ...

Νέα πρόκληση Ακάρ: «Η Ελλάδα να μάθει από την ιστορία και να μην επιδιώκει νέες περιπέτειες, θα απογοητευθεί»

Ο Χουλουσί Ακάρ σε ερώτημα για το αν υπάρχει πρόβλημα με την Ελλάδα, ανέφερε ότι παρά την έκκληση της Τουρκίας για διάλογο, ορισμένοι πολιτικοί, ειδικά στην Ελλάδα, συνέχισαν να αυ...