Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης στο πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο του μετρό Θεσσαλονίκης - «Φύγαμε από την απάτη των μουσαμάδων»

Όσοι μας συνόδευσαν σήμερα διαπίστωσαν ότι η κυβέρνηση τήρησε στο ακέραιο τη δέσμευση να παραδώσει στους Θεσσαλονικείς το πιο σύγχρονο μετρό στην Ευρώπη, προστατεύοντας ταυτόχρονα και την πολύ πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο του μετρό Θεσσαλονίκης με επιβάτες δημοσιογράφους το πρωί της Πέμπτης.

Σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντική ημέρα για την Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και «να περάσουμε από την απάτη των μουσαμάδων στην πραγματικότητα ενός έργου που ξεκινά δοκιμαστική λειτουργία».

Πρόσθεσε ότι αφού αποκτά και η Θεσσαλονίκη το δικό της μετρό ήρθε η ώρα να μετονομαστεί και η εταιρεία σε «Ελληνικό Μετρό».

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Μάτι: Παίζει πολιτικά παιχνίδια, κάνει το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την απόφαση του δι...

Βορίδης: Η εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών εξηγεί γιατί η Ν.Δ. θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές

Τις τοποθετήσεις των επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης Ελευθερίας» στη Βουλή σχολίασε ο Μάκης Βορίδης. «Οι πολίτες, αυτό που βλέπουν, είναι ότι από τη μια έχουν μια κυβέρνησ...

Φόρτωση άρθρων...