Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης στο TikTok: Η επιστολική ψήφος είναι για όλους - Εγγραφείτε στην πλατφόρμα ως τη Μεγάλη Δευτέρα

Κάλεσμα στους Έλληνες πολίτες να κάνουν αίτηση στην πλατφόρμα για να ψηφίσουν επιστολικά απ’ όπου θέλουν, απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βίντεο στο TikTok. 

Ο Πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι η προθεσμία λήγει τη Μεγάλη Δευτέρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η επιστολική ψήφος δεν αφορά μόνον τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. «Η αλήθεια όμως είναι ότι αφορά κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος θέλει να ψηφίσει χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία στο εκλογικό κέντρο, εξοικονομώντας και χρόνο αλλά και χρήματα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επιστολική ψήφος αφορά τους ηλικιωμένους, τους συμπολίτες μας με αναπηρία, τα νέα παιδιά που δουλεύουν σεζόν, τους φοιτητές, τους μαθητές, που μπορεί να προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες. Αφορά ακόμη κι αυτούς που απλώς θέλουν να πάνε για μπάνιο στις 9 Ιουνίου.

«Κάθε φορά που συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία όποιο κόμμα κι αν στηρίζετε, στηρίζετε τελικά την ίδια τη Δημοκρατία. Η αποχή δεν είναι απάντηση. Τώρα έχετε έναν παραπάνω λόγο κι έναν πιο εύκολο τρόπο να συμμετέχετε στις εκλογές, τόνισε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη για τον Πονικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνειδητά» και «κατ' επανάληψη» ψεύδη του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιιπολίτευσης ο κυβ...

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Φόρτωση άρθρων...